Poziv na pristup digitalnoj platformi „InfoBiz PKRS“ i Viber zajednici

By 06/10/2022 PKRS No Comments

Privredna komora Republike Srpske Vas poziva da putem svoje Viber aplikacije pristupite jedinstvenoj digitalnoj platformi „InfoBiz PKRS“ koja je pokrenuta u okviru projekta „Kreiranje podrške/help deska za održavanje i unapređenje poslovanja MSP u uslovima uzrokovanim COVID 19 – HELP DESK“, kojeg sufinansiraju Evropska unija i Savezna Republika Njemačka, a u okviru šireg projekta EU4BusinessRecovery.

Digitalna platforma „InfoBiz PKRS“ sadrži neophodne servise i informacije za poslovanje privrednih društava o značajnim propisima, prilikama za edukacije, dobijanje grantova, odnosno pristup finasijama, te mogućnostima povezivanja sa potencijalnim partnerima.

Svojim korisnicima, ova platforma omogućit će i pristup i raspolaganje sa svim aktuelnim informacijama o trenutnim propisima od značaja za privredu, objavljenim u službenim glasnicima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

Projekat „EU4BusinessRecovery“ ima za cilj pružanje podrške Bosni i Hercegovini u ublažavanju ekonomskih posljedica izazvanih pandemijom COVID-19. Vrijedan je 13,7 miliona eura, a zajednički ga finansiraju Europska unija (13 miliona eura) i Savezna Republika Njemačka (700 hiljada eura). Zajedno ga provode GIZ, ILO i UNDP, od januara 2021. do juna 2023. godine.

Viber zajednici možete pristupiti putem linka:

https://invite.viber.com/?g2=AQAOhLHxwBGEPE%2BSTUt2sl80vC2ybNLn7y2PFjeUel0cgT8IDJJOUguJPKKNMPbF

Takođe, možete jednostavno skenirati QR kod ispod, direktno putem aplikacije Viber.

QR-kod-24

Izvor: PKRS