Održana Konstitutivna sjednica Savjeta za žensko preduzetništvo Područne privredne komore Trebinje

U cilju pružanja pune podrške ženama preduzetnicama osnovan je Savjet za žensko preduzetništvo Područne privredne komore Trebinje. Savjet čini 7 članica, istaknutih preduzetnica i odgovornih osoba preduzeća sa područja koje pokriva PPK Trebinje.

Savjet ima za cilj unapređenje statusa žena u oblasti preduzetništva kroz različite mjere podrške, umrežavanja i povezivanja  sa udruženjima žena preduzetnica koja djeluju pri drugim Privrednim komorama ili asocijacijama, učestvovanja u potencijalnim projektima vezanim za žensko preduzetništvo, edukacijama preduzetnica, učešćem na konferencijama,  sajmovima, privrednim misijama i  sličnim događajima.

Konstitutivna sjednica Savjeta za žensko preduzetništvo Područne privredne komore Trebinje  održana je 22. aprila 2019. u Trebinju.  Za predsjednicu Savjeta izabrana je Milica Anđelić direktor privrednog društva “Komrad”d.o.o. Trebinje,  a za potpredsjednicu  Milica Vučković direktor privrednog društva “Ubla Tours d.o.o.” iz Trebinja.

Na Konstitutivnoj sjednici Savjeta usvojen je Poslovnik o radu Savjeta za žensko preduzetništvo Područne privredne komore Trebinje, dok će se Program rada i aktivnosti Savjeta definisati na narednoj sjednici.

 

Leave a Reply