BACAR Projekat – Prvi vanredni sastanak projektnih partnera

Područna privredna komora Trebinje je, u sklopu projekta „Bolji pristup rastu: klasteri i konkurentnost-umrežavanje u jadranskom regionu“ – BACAR, bila domaćin prvog vanrednog sastanka predstavnika projektnih partnera. Sastanak je održan 07.11.2017. godine u hotelu „Nar“ u Trebinju.

Projekat se sprovodi u okviru INTERREG IPA programa prekogranične saradnje Hrvatska – BiH – Crna Gora 2014-2020 i prioritetne osi ‘Jačanje konkurentnosti i razvoja poslovnog okruženja u programskoj oblasti’., a partneri su: Opština Kotor kao vodeći partner, Privredna komora Crne Gore, J.U. „RERA SD“ za razvoj Splitsko-dalmatinske županije, Ministarstvo gospodarstva/privrede Hercegovačko-neretvanskog kantona i PKRS-Područna privredna komora Trebinje.

Tokom sastanka projektni partneri su razmatrali realizovane projektne aktivnosti implementacije, razmatran je i utvrđen je plan aktivnosti za ostatak 2. perioda implementacije, monitoring realizacije budžeta, realokacija budžeta, javne nabavke. Usaglašen je i način promocije projekta i projektnih rezultata .

 

Leave a Reply