Promocija domaćih proizvoda održana u Trebinju

Privredna komora Republike Srpske i Područna privredna komora Trebinje organizovali su u subotu, u Dučićevoj ulici u Trebinju, tradicionalnu promociju domaćih proizvoda, u okviru projekta „Naše je bolje“.

U „Karavanu domaćih proizvoda“ 11 proizvođača iz svih krajeva Srpske predstavili su prehrambene proizvode, ljekovito bilje, ručne radove od tekstila, domaću kozmetiku, proizvode od smokve i pivo.
Direktor Područne privredne komore Trebinje Veselin Savić rekao je novinarima da je namjera ove manifestacije da se kupci upoznaju sa proizvodima iz ove regije i Republike Srpske, da bi prilikom kupovine češće opredjeljivali u pravcu  domaćih proizvoda.
– Naš cilj je i da pokažemo uspješne primjere preduzetništva, da je na ovim prostorima moguće uspješno poslovati – kazao je Savić i dodao da postoji veliki broj domaćih proizvoda koji svojom cijenom i kvalitetom zaslužuju bolje mjesto prilikom izbora kupaca, kao i da je iz tog razloga kampanja „Naše je bolje“ usmjerena na promociju domaćih brendova kako bi bili konkurentniji na tržištu.

Leave a Reply